FOTBALOVETURNAJE.cz

NEJVĚTŠÍ DATABÁZE FOTBALOVÝCH TURNAJŮ

  •  POZVĚTE A ZÍSKEJTE TÝMY NA VAŠE TURNAJE
  •  UŠETŘETE SI ČAS A PRÁCI S NÁROČNOU AKVIZICÍ ÚČASTNÍKŮ
  •  ZÍSKEJTE NÁSKOK PŘED KONKURENČNÍMI TURNAJI
  •  NEJLEPŠÍ MÍSTO PRO PROPAGOVÁNÍ TURNAJE
  •  CENA POUZE 79 KČ NEBO 3 €

CEE Cup 2022 vyhrálo potřetí v řadě Palmeiras

Zlatý hattrick je na světě. Šampionem letošního ročníku se stalo brazilské Palmeiras, které ve finále porazilo Slavii 2:1. Bronz putuje do Kyjeva.
Cee Cup vyhrálo potřetí v řadě Palmeiras
Letošní jubilejní 10. ročník CEE Cupu se uskutečnil po dvouleté odmlce zapříčiněné koronavirem. Ve dnech 22. - 26. července se turnaje zúčastnilo celkem šest týmů. Nadvládu brazilského Palmeiras se snažilo ukončit i duo českých zástupců - Sparta a Slavie.  
 
Letenští vstoupili do turnaje jasnou výhrou 4:0 nad mexickým Tigres a jelikož soupeř se měl utkat v druhém zápase s favoritem turnaje Palmeiras, tak bylo prakticky jisté, že si Sparta zahraje o medaile. Bohužel v utkání s brazilci, které nakonec podle předpokladů rozhodovalo o postupu do finále, tahali letenští za kratší konec. Od Palmeiras museli skousnout debakl 0:5.
 
Slavii se skupinová část povedla o něco lépe. Anglickou Aston Villu porazila 2:1 a i když v druhém zápase prohrávala už 0:2, tak dokázala dosáhnout v utkání s Dynamem Kyjev na vytouženou remízu. Ta ji z prvního místa ve skupině katapultovala rovnou do finále.
 
Finálový zápas CEE Cupu hráčů do 19 let měl jasného favorita - Palmeiras. Slavia dlouho ale svému soupeři vzdorovala a ač v první půli přestála šance soupeře, byla to ona, kdo šel po přesné trefě Daniela Touly do vedení. Bohužel po ruce pražanů vyrovnal z pokutového kopu Mendes Craveiro a pět minut na to výsledek otočil na konečných 2:1 Gomes de Araúja. Slavii se tedy ani na další pokus nepodařilo tento oblíbený a skvěle zorganizovaný turnaj vyhrát.
 
V zápase o medaile se nedařilo ani druhému českému zástupci. Sparta sice měla Dynamo Kyjev na lopatě díky vedoucímu gólu Vitagirova, ale ukrajinský celek poslal následně do hry to nejlepší a zásluhou Kremčanina vyrovnal. Zápas dospěl nakonec do remízového stavu. Na řadu tak přišly pokutové kopy. V nich bylo úspěšnější Dynamo a po vítězství 4:3 mohlo začít slavit bronz.
 
 
KOMPLETNÍ VÝSLEDKY CEE CUP 2022
SKUPINA A
Sparta - Tigres 4:0
Palmeiras - Tigres 7:1
Sparta - Palmeiras 0:5
 
SE Palmeiras   6b
AC Sparta Praha   3b
Tigres UANL   0b
 
 
SKUPINA B
Slavia - Aston Villa 2:1
Dynamo Kyjev - Aston Villa 1:0
Slavia - Dynamo Kyjev 2:2
 
SK Slavia Praha   4b
FC Dynamo Kyjev   4b
Aston Villa F.C.   0b
 
 
ZÁPAS O 5. MÍSTO
Tigres UANL - Aston Villa F.C. 2:1
 
 
ZÁPAS O 3. MÍSTO
AC Sparta Praha - FC Dynamo Kyjev 1:1 (3:4 na penalty)
 
 
FINÁLE
SK Slavia Praha - SE Palmeiras 1:2
 
26.07.2022 | Admin | foto: Cee Cup instagram
 
 
Library zlib