FOTBALOVETURNAJE.cz

NEJVĚTŠÍ DATABÁZE FOTBALOVÝCH TURNAJŮ

  •  POZVĚTE A ZÍSKEJTE TÝMY NA VAŠE TURNAJE
  •  UŠETŘETE SI ČAS A PRÁCI S NÁROČNOU AKVIZICÍ ÚČASTNÍKŮ
  •  ZÍSKEJTE NÁSKOK PŘED KONKURENČNÍMI TURNAJI
  •  NEJLEPŠÍ MÍSTO PRO PROPAGOVÁNÍ TURNAJE
  •  CENA POUZE 79 KČ NEBO 3 €

Největší tunaj v malém fotbale PragaCup si zahraje 48 týmů

V pořadí již 22. mezinárodní turnaj PragaCup v malém fotbale se uskuteční v sobotu 25. června v Praze v areálu SK Dolní Chabry. Jedná se o největší turnaj v malém fotbale v ČR. Zahájení turnaje je v 9:00 hod. a velké finále je plánováno na 18:30 hod.
Největší tunaj v malém fotbale PragaCup si zahraje 48 týmů
Turnaje se účastní 48 týmů z 9 různých států. Konkrétně z Ukrajiny, sousedního Slovenska, Polska, ale také i z Alžírska, Tuniska, Mongolska, Vietnamu a samozřejmě celá ČR. Turnaje se účastní týmy různých kvalit, od týmů nehrajících žádnou soutěž až po téměř profesionální týmy. V letošním roce je registrován tým AC Sparta Praha futsal. Hráči na turnaj cestují i tisíce kilometrů a spojí svou účast na turnaji PragaCup s návštěvou Prahy.

Hladký průběh turnaje zajistí zkušený organizační tým, rozhodčí s licencí, podavači míčů na každém hřišti, fotograf, kameraman, zdravotník, moderátor, hostesky, DJ atd.. Bohaté občerstvení je zajištěno přímo v areálu a vstup všem divákům je ZDARMA. “Na této skvělé akci nemůžete chybět. Jedná se o svátek fotbalu a nezapomenutelnou sportovní show. Přijďte podpořit české i zahraniční týmy na mezinárodním turnaji v Praze.” uvedl Lukáš Řezníček hlavní organizátor turnaje PragaCup.

Celý turnaj se odehraje na přírodní trávě, na šestí hřištích současně v jednom areálu. Pro první čtyři týmy jsou připraveny hodnotné výhry v řádů desítek tisíc (sportovní vybavení, zážitkové vouchery, poháry, medaile) a samozřejmě bude oceněn také nejlepší hráč, střelec a brankář turnaje. Na ty čeká mnoho bohatých cen od partnerů turnaje.

Mužstva jsou rozlosovány do osmi skupin po šesti týmech a z každé skupiny postupují čtyři nejlepší do bojů play-off. Celkem tedy postoupí 32 týmů. Každý tým na turnaji odehraje minimálně 5 zápasů a na oba účastníky finále čeká porce 10 utkání.

Patronem turnaje je vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer, který přislíbil svou účast na turnaji. Na předešlých turnajích PragaCup mohli účastníci poměřit své síly s profesionálními sportovci, jako jsou Vladimír Šmicer, Václav Kadlec, Jiří Skalák, Aleš Matějů, Jan Chramosta, Ondřej Zahustel, Christián Frýdek, Adam Jánoš, Jakub Diviš, Milan Knobloch, Petr Janda atd. Nebo futsalisté Tomáš Drahovský, Michal Salák, Petr Zapletal, David Frič, Marcel Rodek, Martin Dlouhý a další. Jaké další známé osobnosti ze světa fotbalu dorazí letos? Přijďte se podívat 25.6.2022 na turnaj PragaCup v Dolních Chabrech! Těšíme se na Vaší návštěvu. Vstup divákům zdarma a bohaté občerstvení v areálu.

Podrobné informace o turnaji naleznete na www.pragacup.cz/leto.

03.06.2022 | Lukáš Řezníček | foto: Lukáš Řezníček
 
Library zlib