FOTBALOVETURNAJE.cz

NEJVĚTŠÍ DATABÁZE FOTBALOVÝCH TURNAJŮ

  •  POZVĚTE A ZÍSKEJTE TÝMY NA VAŠE TURNAJE
  •  UŠETŘETE SI ČAS A PRÁCI S NÁROČNOU AKVIZICÍ ÚČASTNÍKŮ
  •  ZÍSKEJTE NÁSKOK PŘED KONKURENČNÍMI TURNAJI
  •  NEJLEPŠÍ MÍSTO PRO PROPAGOVÁNÍ TURNAJE
  •  CENA POUZE 79 KČ NEBO 3 €

Fotbalové dresy pohledem výrobce

Fotbal je krásný sport, ke kterému neodmyslitelně patří i dresy, bez kterých by si hráči na hřišti nejspíše nepřihráli a nemohli by spolupracovat. Fotbalové dresy zaznamenaly v historii mnoho vývojových etap, ale prakticky vždy zahrnovaly vrchní díl (trikot), trenýrky a štulpny. U všech tří zmíněných součástí se dají nalézt historické nuance.
Fotbalové dresy pohledem výrobce
Vrchní díl - trikot nebo dres
Samotný dres a jeho vývoj byl ve své historii celkem zajímavý. Byly doby, kdy fotbalové týmy preferovaly dresy jednobarevné bez zvláštních motivů a potisku. Rozvoj a tvořivost lidí a výrobců však nešlo zastavit, proto s sebou současná podoba fotbalových dresů přináší velmi zajímavé barevné kombinace, které často respektují oficiální barvy týmové vlajky. Nemusíme chodit daleko příklad Slavie Praha je v tomto velmi výmluvný, jejich červenobílou kombinaci znají snad všichni fandové.
 
Trenky
Spodní díl dresu byl často podružný trendům doby. V éře Antonína Panenky to byly klasické přiléhavé trenky, které někteří pamatujeme z předrevoluční tělesné výchovy. To už dnes neplatí a fotbalové trenky jsou většinou šity do stylu šortek. Jejich barva opět respektuje klubové barvy a základním požadavkem je, aby trenky hráčům seděly a byly vysoce funkční, což se odvíjí od použitých materiálů.
 
Štulpny
Klasickou otázkou hráčů bývá: "Budou součástí dresu klasické štulpny nebo ponožkové?". Tato otázka vyvstala opět díky vývoji a dnes jsou již zcela běžné štulpny, ke kterým není třeba doplňovat ponožku. Odpadá tak často nepříjemné shrnutí vlastní ponožky v botě a velký tlak a bolest. Na druhou stranu mnoho hráčů se dnes ke klasickým "gumičkovým" štulpnám vrací, protože jsou pro ně pohodlnější.
 
 
NEJHEZČÍ DRESY - TOP 5
V aktuální sezóně je opravdu z čeho vybírat. Týmy se pro sezónu 2019/2020 začaly předhánět v originalitě, ale i tradici. Pokud máme hodnotit, které týmové dresy jsou nejpovedenější a nejzajímavější, pak nemůžeme opomenout následující pětici kombinací:
  • Venkovní dres Leicester City - samotný dres kombinuje odstíny růžové barvy s černými trenýrkami. Odvážná kombinace moderní růžové s černou se zdá být IN.
  • Venkovní dres AS Řím - velmi pěkná designová bomba. Na bílém podkladu najdeme nádherný tříbarevný "blesk", který by jistě měl symbolizovat rychlost hráčů týmu z Říma.
  • Domácí klasika Bayernu Mnichov - nádherné červené barvy a jednolitost dresů německého mistra budí velký obdiv.
  • Manchester City na hřištích soupeřů - dominantní černá barva dresů s prvky žlutého zjemnění. Tak to jsou dresy, kterými uchvátí Manchester City.
  • Wolsfburg doma - Odstíny zelených barev, kříž přes prsa a uprostřed "dvojité VÉ". To ve fandech musí budit dojem pozitivního fotbalového šílenství.
 
NOVINKA DRESY PRO E-SPORT
Žijeme v moderním světě, ve kterém se mj. rozvíjí i tzv. e-sport, jehož popularita stále roste. E-sportovní týmy spolu s fandy se prostě též chtějí poznat, a proto se snaží být jednotně oblečeni. A právě k tomu jim můžeme pomoci my v Markysport, protože jim vyrobíme dresy dle jejich zadání, díky nimž se zaručeně poznají a to nejen ve virtuálním světě.
 
 
MARKYSPORT
Markysport je unikátní výrobce sportovních dresů na míru. Jeho doménou jsou kvalitní použitý materiál, skvěle vypadající potisk a design, který je možno vybrat z nabídky nebo si jej kupující navrhne samostatně. Společnost se mj. orientuje i na výrobu fotbalových dresů. Právě tady nabízí nejen unikátní barevné kombinace, ale především vynikající funkčnost, která je pro fotbalové hráče zásadní.
 
Služby Markysport mohou využít nejen profesionální fotbalové týmy, ale i amatéři nebo týmy hobíků, policistů, lékařů nebo třeba školáků. Právě ti zde mohou popustit svou fantazii a přesně si říci, jak by jejich vysněné týmové dresy měly vypadat a co vše na nich chtějí mít vyobrazeno.
Library zlib