FOTBALOVETURNAJE.cz

NEJVĚTŠÍ DATABÁZE FOTBALOVÝCH TURNAJŮ

  •  POZVĚTE A ZÍSKEJTE TÝMY NA VAŠE TURNAJE
  •  UŠETŘETE SI ČAS A PRÁCI S NÁROČNOU AKVIZICÍ ÚČASTNÍKŮ
  •  ZÍSKEJTE NÁSKOK PŘED KONKURENČNÍMI TURNAJI
  •  NEJLEPŠÍ MÍSTO PRO PROPAGOVÁNÍ TURNAJE
  •  CENA POUZE 79 KČ NEBO 3 €

Další ročník PragaCupu již 10. prosince

Mezinárodní futsalový turnaj PragaCup je tu s dalším ročníkem. V pořadí již 24. ročník se uskuteční 10. prosince ve sportovní hale Radotín. Na turnaji se přesdstaví celkem 20 týmů z České republiky, Slovenska a válkou aktuálně zmítané Ukrajiny.
Další ročník PragaCupu již 10. prosince
Futsalový maraton začne v 9 hodin a skončí v netradičním pozdním čase, ve 21:40 hodin. Celý turnaj je rozdělen do dvou kvalifikací a večerního superfinále play-off, ve kterém se utká 8 nejlepších týmů turnaje. Celkem bude k vidění velká porce 56 zápasů za jediný den! Patronem tohoto turnaje je bývalý reprezentant ČR, vítěz Ligy mistrů s Liverpoolem Vladimír Šmicer.
 
Na turnaji se představí také tři předchozí vítězové turnaje PragaCup a to: Atlético Most, Chaberskej Válec, BNP Team Vranov. Všechny týmy, harmonogram turnaje a podrobné informace si můžete prohlednout na www.pragacup.cz/zima.
 
Pořadatelé připravili hodnotné ceny pro první čtyři týmy a další ceny jsou také připraveny pro nejlepšího hráče, střelce a brankáře turnaje.
 
O hladký průběh turnaje se postará početný a zkušený organizační tým, profesionální rozhodčí s mezinárodními zkušenostmi, profesionální fotograf, profesionální kameraman, zdravotník se zkušenostmi z reprezentace a prezentaci budou zaštiťovat hostesky.
 
Vstupné na turnaj je zdarma. Pro diváky na tribuně bude připraveno na 200 míst k sezení a dalších 100 míst k stání.
 
Program PragaCupu:
Dopolední kvalifikace: od 9:00 do 14:00 hod.
Odpolední kvalifikace: od 14:00 do 19:00 hod.
Večerní finále play-off: od 19:00 do 21:40 hod.
 
10.12.2022 | Lukáš Řezníček | foto: Lukáš Řezníček
Library zlib